Szolgáltatásaink

Teljes körű Esküvői és Rendezvény dekoráció, Kirakat dekoráció

Mindenünk a dekoráció! Számunkra nincsen lehetetlen! A téma számtalan és a határ a csillagos ég!
Legyen babazsúr, születésnap, esküvő, házassági évforduló, céges rendezvény, karácsonyi vagy szilveszteri dekoráció.

Elkötelezettségünk a szakma iránt abban nyilvánul meg, hogy a párok minden kívánságát teljesítsük az anyagok és kiegészítők legszélesebb palettáját alkalmazva, valamint különleges fény- és virágdekorációval fűszerezve a legapróbb részletekig.

Folyamatosan képezzük magunkat és kellékeink tárát is megállás nélkül bővítjük, hogy minden igényt, elképzelést, régóta dédelgetett álmot teljesíteni tudjunk.

Minden esküvő egyedi, egyszeri és megismételhetetlen!
Éppen ezért ötleteinkkel, kreativitásunkkal, maximalizmusunkkal és precizitásunkkal arra törekszünk, hogy a Nagy Napon minden egyes apró részlet a Ti ízléseteket tükrözze!
Mindig örömmel és boldogsággal tölt el Bennünket, amikor a részletek könnyed harmóniája egy teljes egységet képez, körbevesz, keretet ad, átlényegít, segít ellazulni, áthelyezni magad a mindennapokból egy megálmodott mesevilágba.

A fantázia kimeríthetetlen tárháza segítségével igyekszünk a legmagasabb színvonalon megvalósítani megrendelőink elképzelését, vagy talán még azt is , amit el sem tudnak képzelni!

Dekoráció bérlése

Több típusú székszoknya bérlése, székmasnik, asztali futók bérlése, üveg vázák, gyertyatartók, mécsestartók bérlése, fénydekoráció bérlése

Esküvő- és rendezvényszervezés

Egy esküvőt, rendezvényt rengeteg előkészület előz meg, amely nagyon sok időt, utánajárást, lélekjelenlétet, türelmet és kitartást igényel.
Mindez sok esetben fáradtsággal és feszültséggel is jár, ha valaki saját maga kezd bele a szervezési feladatok rengetegébe.
Ám általunk megkímélhetitek magatokat mindettől, ha igénybe veszitek a külső segítséget, akár csak az esküvő apróbb részleteiben, egy-egy szolgáltatásban vagy akár a teljes lebonyolításban.

Esküvői Kiállítás szervezés

Az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy Szeged legnagyobb bevásárlóközpontjában megszervezhettük immár második alkalommal a Szeged ÁRKÁD Esküvői Kiállítást, ahol számos neves szolgáltató és kiállító különleges termékeit, munkáját, valamint a színpadon érdekes fellépőket csodálhattunk meg. A következő kiállításunkra is sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, a volt és a leendő kiállítókat!
Az „Esküvői Kiállítás „ résznél megtekinthetők a fotók!

Candy Bar (Fantazy Bar)

Esküvőre, születésnapra, legény-, lánybúcsúra, céges rendezvényre…
Édesítse meg rendezvénye hangulatát Candy Bar-unk különleges cukorkáival, drazséival, édességeivel, valamint lélegzetelállító cukrásztermékeivel: habcsók, popcake, falat cupcake, minimignon… !

Smink

Több, mint 15 éves tapasztalattal és nagy precizitással készítek nappali, alkalmi, báli, szalagavató, ballagási, valamint menyasszonyi sminkeket.